среда, 6 апреля 2016 г.

Другий етап впровадження проекту "Школа енергії"


05.04.2016 року у КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР відбулася друга зустріч з експертом проекту «Школа енергії» Забєліною Юлією Олександрівною. На занятті вона ознайомила учнів з навчальними еспонатами піносклом, мінеральною ватою, пінополістиролом, показала зразки віконої конструкції, двокамерного склопакету, енергозберігаючого двокамерного склопакету заповненого інертним газом. Всі ці матеріали були отримані нашим навчальним закладом завдяки організаторам проекту "Школа енергії".
Діти презентували результати проведеного енергоаудиту оформивши усі необхідні протоколи з освітлення, температурного режиму, енергоприладів. Завдяки експерту Юлії Олександрівни вони змогли підвести підсумки енергоаудиту та опрацювати подальші плани роботи над проектом протягом квітня-травня цього року.
Учасники заходу мали змогу насититись цікавими та корисними для них знаннями, поділитися набутим досвідом з експертом проекту. Кожен учень отримав багаж знань та новий досвід, який охоче у подальшому передасть школярам, вчителям, батькам та всім зацікавленим питаннями енергозбереження та енергоощадності особам.
Наступними завданнями для дітей у проекті стане робота в школах з проведення енергетичних уроків, проектних днів, флеш-мобів, Днів сталої енергії. Ці заходи які заплановані на квітень-травень 2016 року і мають на меті привернути увагу громадськості міста. Запрошуємо всіх зацікавлених на наші події у «Джерело».

Комментариев нет:

Отправить комментарий