пятница, 15 апреля 2016 г.

Земля – наш спільний дім

14 квітня творча група вихованців та вихователів школи-інтернату «Джерело» взяла участь в Обласному екологічному форумі «Земля – наш спільний дім». На форум були запрошені представники 19 навчальних закладів м. Запоріжжя та Запорізької області. Головною метою заходу було підвищення рівня еколого-просвітницької діяльності учнівських колективів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів.
Наша школа розпочала свій виступ першою та представила до уваги екологічну казку «Білосніжка і семеро гномів» у жестовому супроводі, яку було розроблено для проекту "Школа енергії". Казка розповідала про екологічні проблеми, які гостро відчуваються сьогодні та про шляхи їх подолання. Діти виступали як справжні професіональні актори – на новій сцені вони почували себе вільно та невимушено, адже відчували підтримку вихователів, які допомагали їм.
Нагородою за старання стала безкоштовна екскурсія краєзнавчим музеєм. Екскурсовод провела дітлахів по залам старого Олександрівська, познайомила з експонатами, які дійшли до нас ще з часів динозаврів, з експонатами козацьких часів. Діти познайомилися з культурою наших предків, їхніми ремеслами та одягом. Останній зал, який був присвячений природі нашого краю, здивував найбільше. Вихованці побачили справжні бивні мамонтів, різноманітних представників флори та фауни. Висловлюємо велику подяку адміністрації краєзнавчого музею за цікаву подорож минулим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий